Diensten

Financiële administratie

De financiële administratie uitbesteden aan ons heeft diverse voordelen. Wij verzorgen de administratie voornamelijk voor de MKB-Nederland maar ook particulieren.

Lees meer

Loon administratie

De salaris administratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. Als ondernemer moet u de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao's en bedrijfstakregelingen volgen en de loonstroken tijdig en foutloos versturen.

Lees meer

Belastingaangifte

Onze belastingadviseurs hebben niet alleen ervaring met de aangifte omzetbelasting per maand/kwartaal (BTW aangifte). Naast het regelmatig geven van tips en advies, ondersteunen wij ook graag met de volgende belastingaangiften:

Lees meer

Belastingadvies

Belastingregels zijn continu aan het veranderen. Hierdoor ontstaan er veel vragen: Hoe bijvoorbeeld de regels het beste toegepast kunnen worden en hoe het beste resultaat behaald kan worden voor u en uw onderneming.

Lees meer

Jaarrekening opstellen

Een jaarrekening geeft de financiële situatie van uw onderneming overzichtelijk weer. Waar de jaarrekening voor de meeste gevallen een verplichting is, geeft de jaarrekening een duidelijk beeld van de omvang, het rendement en het vermogen van de onderneming.

Lees meer

Inkomstenbelasting

Zowel particulieren als ondernemers moeten ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Er is echter wel een verschil. Hieronder worden de verschillen toegelicht.

Lees meer

Contact info

Administratiekantoor Tjon B.V.

Geldersekade 41-A

1011EJ Amsterdam

T: +31 20 6391128

F: +31 20 6223942

Maps

JoomShaper